Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Das Wilde Schaf Caldas FC
4-1-3-2 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
15.2 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Olarte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quintanilla komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Dussán is nu in balbezit. Dussán passt de bal zonder na te denken. Satizábal is nu in balbezit. Satizábal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Wilde Schaf - Caldas FC 1:0

25e minuut.
Godoy geeft de bal voor. Inworp. Mero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Satizábal is nu in balbezit. Satizábal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Godoy speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camero met de inworp. Mero rent richting de bal. Mero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Wilde Schaf 32%, Caldas FC 68%.
Das Wilde Schaf - Caldas FC 1:0

48e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. Suesca kopt de bal weg. Colorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Colorado haalt uit met een fantastische trap. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Das Wilde Schaf - Caldas FC 1:1

53e minuut.
Colorado controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Burgos neemt vlug de vrije trap. Mero kopt de bal weg. Satizábal probeert de bal aan de voet te houden. Carpintero onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Camero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mero probeert de bal met de borst te controleren. Mero geeft een lange en hoge pass. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal haalt uit met een fantastische trap. Joclécio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Mero geeft de bal voor. Blanco geeft een hoge lob. Colorado is nu in balbezit. Colorado draait met de bal, schiet en ... Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Wilde Schaf 45%, Caldas FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Das Wilde Schaf - Caldas FC 1:1