Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PINGUIS F.C Manzano
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Aponte probeert de bal aan de voet te houden. Caro rent richting de bal. Caro passt de bal zonder na te denken. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Caro is nu in balbezit. Cisneros onderschept slim de pass. Cisneros passt de bal in één keer door. Villamizar rent richting de bal. Villamizar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Piedra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tavera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leal rent richting de bal. Leal schiet op doel. Penagos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tavera neemt de hoekschop. García maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINGUIS - F.C Manzano 0:1

31e minuut.
Jaimes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leiva met een sublieme pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. García verovert de bal door een tackle van achteren. García schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Aponte speelt de bal door. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belalcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. Junco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINGUIS 45%, F.C Manzano 55%.
PINGUIS - F.C Manzano 0:1

47e minuut.
Doeltrap. Arias trapt de bal weg. Jaimes kopt de bal weg. Klungelig pakt Cisneros de bal. Cisneros geeft de bal voor. Junco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pérez Jaramillo is nu in balbezit. Pérez Jaramillo passt de bal in één keer door. Daar is Villamizar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PINGUIS - F.C Manzano 1:1

70e minuut.
Rincón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caro geeft een lange en hoge pass. Leal is nu in balbezit. García is nu in balbezit. García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PINGUIS - F.C Manzano 1:2

88e minuut.
Villamizar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leyva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINGUIS 45%, F.C Manzano 55%.
PINGUIS - F.C Manzano 1:2