Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
johanh Crhistos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Cubides rent richting de bal. Vives geeft een lange en hoge pass. Rendón heeft problemen om de bal te vangen. Rendón geeft een lange en hoge pass. Vives geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ariza is nu in balbezit. Vives verovert de bal door een tackle van achteren. Vives probeert naar een medespeler te passen. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón geeft de bal voor. Mutis kopt de bal weg. Carrasco rent richting de bal. Carrasco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ariza verovert de bal door een tackle van achteren. Camargo onderschept slim de pass. Camargo speelt de bal door. Carrasco rent richting de bal. Carrasco haalt uit met een fantastische trap. Vivar bokst de bal weg.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puerta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Camargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johanh 53%, Crhistos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
johanh - Crhistos 0:0

47e minuut.
Urquijo passt de bal zonder na te denken. Armero is nu in balbezit. Armero passt de bal in één keer door. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rengifo rent richting de bal. Urrea onderschept slim de pass. Urrea geeft een lange en hoge pass. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Carrasco passt de bal zonder na te denken. Cubides rent richting de bal. Cubides geeft een hoge lob. Vivar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
johanh - Crhistos 0:1

84e minuut.
Montes rent richting de bal. Montes passt de bal in één keer door. Urquijo is nu in balbezit. Vives onderschept slim de pass. Vives draait met de bal, schiet en ... Vivar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johanh 65%, Crhistos 35%.
johanh - Crhistos 0:1