Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crhistos johanh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ariza rent richting de bal. Vives verovert de bal door een tackle van achteren. Vives met een sublieme pass. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crhistos - johanh 1:0

6e minuut.
Ariza is nu in balbezit. Rengifo rent richting de bal. Rengifo passt de bal met de wreef. Armero is nu in balbezit. Armero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Puerta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perilla is nu in balbezit. Perilla met een sublieme pass. Carrasco rent richting de bal. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Espinal kopt de bal weg. Camargo heeft problemen om de bal te vangen. Armero speelt de bal door. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Pastrana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Camargo kopt de bal weg. Vives rent richting de bal. Vives passt de bal met de wreef. Daar is Carrasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crhistos - johanh 2:0

42e minuut.
Urquijo speelt de bal door. Ariza rent richting de bal. Ariza passt de bal met de wreef. Armero rent richting de bal. Armero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Aruglia is nu in balbezit. Puerta begaat een overtreding. Aruglia raakt geblesseerd tijdens het duel. Aruglia met een snel genomen vrije trap. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero is nu in balbezit. Armero schiet op doel. Aguilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crhistos - johanh 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crhistos 58%, johanh 42%.
Crhistos - johanh 2:1

55e minuut.
Mutis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armero rent richting de bal. Armero passt de bal met de wreef. Rengifo rent richting de bal. Rengifo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cubides controleert de bal met de borst. Ariza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cubides. Cubides krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Perilla verovert de bal door een tackle van achteren. Perilla probeert naar een medespeler te passen. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco schiet op doel. Vidal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crhistos - johanh 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crhistos 33%, johanh 67%.
Crhistos - johanh 3:1