Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gagos F.C. real luna
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Bautista is nu in balbezit. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Olarte is nu in balbezit. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ángel met een snelle inworp. Godoy is nu in balbezit. Godoy passt de bal in één keer door. Moya rent richting de bal. Moya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya haalt uit met een fantastische trap. Soto kopt de bal weg. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Yépez de bal. Yépez geeft de bal voor. Chitiva kopt de bal weg. Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Verano haalt uit met een fantastische trap. Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Peñuela passt de bal zonder na te denken. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Usma bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gagos F.C. - real luna 0:1

28e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera speelt de bal door. Olarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya onderschept slim de pass. Moya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Assad verovert de bal door een tackle van achteren. Assad geeft de bal voor. Moya rent richting de bal. Moya haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert de bal aan de voet te houden. Vanegas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Olarte is nu in balbezit. Olarte geeft de bal voor. Assad speelt de bal door. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gagos F.C. - real luna 0:2

41e minuut.
Correa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galeano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gagos F.C. 67%, real luna 33%.
Gagos F.C. - real luna 0:2

71e minuut.
Bautista speelt de bal door. Rodas is nu in balbezit. Rodas passt de bal met de wreef. Moya is nu in balbezit. Moya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gagos F.C. 53%, real luna 47%.
Gagos F.C. - real luna 0:2