Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Das Wilde Schaf johanh
4-1-3-2 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.6 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Aruglia geeft een lange en hoge pass. Mutis kopt de bal weg. Armero is nu in balbezit. Armero draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rengifo stond buitenspel. Mendieta neemt vlug de vrije trap. Satizábal kopt de bal weg. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Wilde Schaf - johanh 1:0

14e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft een lange en hoge pass. Mendil kopt de bal weg. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mendil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trujillo komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Ariza is nu in balbezit. Sierra onderschept slim de pass. Sierra passt de bal met de wreef. Satizábal rent richting de bal. Satizábal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Camero rent richting de bal. Camero probeert naar een medespeler te passen. Satizábal rent richting de bal. Satizábal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rendón de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Satizábal de bal. Otero is nu in balbezit. Satizábal rent richting de bal. Satizábal draait met de bal, schiet en ... Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Otero rent richting de bal. Otero passt de bal zonder na te denken. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Urquijo de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero is nu in balbezit. Otero passt de bal in één keer door. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Wilde Schaf - johanh 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Wilde Schaf 23%, johanh 77%.
Das Wilde Schaf - johanh 2:0

50e minuut.
Aruglia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trujillo met de inworp. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tahar rent richting de bal. Otero is nu in balbezit. Otero speelt de bal door. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Wilde Schaf - johanh 3:0

73e minuut.
Rendón met de inworp. Trujillo kan de bal niet met de borst controleren. Aruglia rent richting de bal. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Camero speelt de bal door. Sierra is nu in balbezit. Useche begaat een overtreding. Sierra raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tahar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rendón verovert de bal door een tackle van achteren. Rendón met een sublieme pass. Armero heeft problemen om de bal te vangen. Armero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Das Wilde Schaf - johanh 3:1

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Ariza de bal onder controle te krijgen. Otero rent richting de bal. Otero passt de bal met de wreef. Satizábal is nu in balbezit. Satizábal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Aruglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urquijo. Urquijo krijgt een gele kaart. de la Calle roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. de la Calle kan niet meer verder spelen. Arango komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Wilde Schaf 32%, johanh 68%.
Das Wilde Schaf - johanh 3:1