Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caldas FC Crhistos
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Colorado verovert de bal door een tackle van achteren. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldas FC - Crhistos 1:0

12e minuut.
Suesca geeft een lange en hoge pass. Almanza is nu in balbezit. Puerta begaat een overtreding. Almanza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blanco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pastrana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Perilla speelt de bal door. Vives rent richting de bal. Vives speelt de bal door. Klungelig pakt Carrasco de bal. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puerta zal de hoekschop nemen. Daar is Cubides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Quiñónez onderschept slim de pass. Vives verovert de bal door een tackle van achteren. Vives passt de bal zonder na te denken. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vives onderschept slim de pass. Vives speelt de bal door. Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco haalt uit met een fantastische trap. Joclécio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caldas FC - Crhistos 1:1

31e minuut.
Inworp. Cubides met de inworp. Camargo probeert naar een medespeler te passen. Carrasco rent richting de bal. Carrasco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Godoy probeert naar een medespeler te passen. Carpintero rent richting de bal. Carpintero geeft de bal voor. Almanza rent richting de bal. Almanza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caldas FC - Crhistos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldas FC 47%, Crhistos 53%.
Caldas FC - Crhistos 2:1

49e minuut.
Urrea passt de bal zonder na te denken. Vives is nu in balbezit. Vives geeft de bal voor. Carrasco rent richting de bal. Carrasco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caldas FC - Crhistos 2:2

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cubides zal de hoekschop nemen. Daar is Tekiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perilla rent richting de bal. Perilla geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Caldas FC - Crhistos 2:3

76e minuut.
Quiñónez rent richting de bal. Camargo speelt de bal door. Perilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almanza rent richting de bal. Almanza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sepúlveda met een sublieme pass. Perilla is nu in balbezit. Perilla probeert naar een medespeler te passen. Puerta is nu in balbezit. Puerta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Blanco probeert naar een medespeler te passen. Almanza is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sepúlveda ... Strafschop! Sepúlveda krijgt een gele kaart. Almanza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colorado kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caldas FC 54%, Crhistos 46%.
Caldas FC - Crhistos 2:3