Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
johanh PINGUIS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Useche is nu in balbezit. Useche geeft een hoge lob. Pérez Jaramillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar draait met de bal, schiet en ... Vivar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Villota probeert naar een medespeler te passen. Useche is nu in balbezit. Cisneros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cisneros krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pérez Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Useche begaat een overtreding. Pérez Jaramillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vidal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villamizar heeft problemen om de bal te vangen. Vivar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Márquez met een snelle inworp. Cisneros met een sublieme pass. Villamizar rent richting de bal. Villamizar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pérez Jaramillo draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Vivar trapt de bal weg van het doel. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yáñez is nu in balbezit. Aruglia rent richting de bal. Yáñez onderschept slim de pass. Yáñez geeft de bal voor. Rendón kopt de bal weg. Vivar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
johanh - PINGUIS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johanh 64%, PINGUIS 36%.
johanh - PINGUIS 0:1

49e minuut.
Mutis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Villota de bal onder controle te krijgen. Armero rent richting de bal. Armero schiet op doel. Penagos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
johanh - PINGUIS 1:1

85e minuut.
Ariza met een sublieme pass. Vidal speelt de bal door. Klungelig pakt Rincón de bal. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johanh 63%, PINGUIS 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
johanh - PINGUIS 1:1