Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
johanh Caldas FC
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Mutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutis passt de bal zonder na te denken. Suesca kan de bal niet met de borst controleren. Armero bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Godoy geeft een lange en hoge pass. Vidal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vivar probeert wanhopig de bal te grijpen. Almanza rent richting de bal. Almanza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
johanh - Caldas FC 0:1

21e minuut.
Camelo geeft een hoge lob. Inworp. García Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armero rent richting de bal. Armero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Aruglia probeert naar een medespeler te passen. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Useche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Useche krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johanh 51%, Caldas FC 49%.
johanh - Caldas FC 0:1

59e minuut.
Aruglia rent richting de bal. Aruglia geeft een hoge lob. Suesca rent richting de bal. Suesca schiet op doel. Vivar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
johanh - Caldas FC 0:2

77e minuut.
Carpintero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mutis met de inworp. Armero bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Ariza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariza geeft een hoge lob. Tekiela rent richting de bal. Tekiela geeft een lange en hoge pass. Rendón probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johanh 58%, Caldas FC 42%.
johanh - Caldas FC 0:2