Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PINGUIS Gagos F.C.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


32e minuut.
Bautista rent richting de bal. Bautista passt de bal met de wreef. Olarte speelt de bal door. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PINGUIS - Gagos F.C. 1:0

43e minuut.
Aponte speelt de bal door. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros passt de bal met de wreef. Villamizar rent richting de bal. Villamizar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PINGUIS - Gagos F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINGUIS 43%, Gagos F.C. 57%.
PINGUIS - Gagos F.C. 2:0

73e minuut.
Piedra geeft een hoge lob. Inworp. Zamora met een snelle inworp. Verano bereikt de bal nog maar net als eerste. Verano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leal rent richting de bal. Leal schiet op doel. Penagos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Piedra geeft een lange en hoge pass. Usma rent richting de bal. Villamizar onderschept slim de pass. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. Vanegas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINGUIS 40%, Gagos F.C. 60%.
PINGUIS - Gagos F.C. 2:0