Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jamaca club deportivo nuevos talentos 1
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.2 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Verdugo kopt de bal weg. Gómez Jaramillo is nu in balbezit. Met opzet legt Sepúlveda zijn tegenspeler op de grond. Sepúlveda krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda probeert naar een medespeler te passen. Verdugo rent richting de bal. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jamaca - club deportivo nuevos talentos 1 1:0

24e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Inworp. Ortega met een snelle inworp. Saavedra speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jamaca - club deportivo nuevos talentos 1 1:1

27e minuut.
Gómez Jaramillo is nu in balbezit. Acero rent richting de bal. Acero passt de bal zonder na te denken. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jamaca 57%, club deportivo nuevos talentos 1 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jamaca - club deportivo nuevos talentos 1 1:1

55e minuut.
Verdugo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acero is nu in balbezit. Acero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft de bal voor. Vera kopt de bal weg. Gamba rent richting de bal. Gamba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vera geeft een lange en hoge pass. Usme kopt de bal weg. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jamaca - club deportivo nuevos talentos 1 1:2

78e minuut.
Verdugo geeft een hoge lob. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acero moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Acero kan niet meer verder spelen. Mejía Guzmán komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Mejía Guzmán onderschept slim de pass. Mejía Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Fandiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap. Urbina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jamaca 49%, club deportivo nuevos talentos 1 51%.
jamaca - club deportivo nuevos talentos 1 1:2