Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acmilan1998 club deportivo nuevos talentos 1
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Saavedra speelt de bal door. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombana verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acmilan1998 - club deportivo nuevos talentos 1 0:1

8e minuut.
Daar is Sepúlveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hortúa rent richting de bal. Sepúlveda onderschept slim de pass. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Rey passt de bal met de wreef. Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera is nu in balbezit. Quiroga onderschept slim de pass. Quiroga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acmilan1998 - club deportivo nuevos talentos 1 1:1

18e minuut.
Sepúlveda rent richting de bal. Rey onderschept slim de pass. Rey probeert naar een medespeler te passen. Quiroga is nu in balbezit. Quiroga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ráquira met de inworp. Celis geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acmilan1998 42%, club deportivo nuevos talentos 1 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acmilan1998 - club deportivo nuevos talentos 1 1:1

48e minuut.
Hortúa passt de bal zonder na te denken. Rey is nu in balbezit. Verdugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey onderschept slim de pass. Rey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hortúa verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega rent richting de bal. Ortega geeft een hoge lob. Paal! Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Sepúlveda verovert de bal door een tackle van achteren. Hortúa onderschept slim de pass. Hortúa speelt de bal door. Quiroga rent richting de bal. Quiroga draait met de bal, schiet en ... Urbina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acmilan1998 54%, club deportivo nuevos talentos 1 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acmilan1998 - club deportivo nuevos talentos 1 1:1