Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stiven Fc club deportivo nuevos talentos 1
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Meneses de bal. Meneses passt de bal in één keer door. Benítez rent richting de bal. Sanabria rent richting de bal. Sanabria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Modesto onderschept slim de pass. Modesto passt de bal zonder na te denken. Verdugo is nu in balbezit. Meneses onderschept slim de pass. Meneses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Meneses passt de bal zonder na te denken. Ríos rent richting de bal. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Sanabria rent richting de bal. Sanabria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stiven Fc - club deportivo nuevos talentos 1 1:0

31e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Saavedra rent richting de bal. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Gamba is nu in balbezit. Gamba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stiven Fc - club deportivo nuevos talentos 1 1:1

41e minuut.
Alzate Gómez speelt de bal door. Ríos is nu in balbezit. Benítez maakt een afschuwelijke overtreding. Ríos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ríos kan niet meer verder spelen. Suesca komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Agredo is nu in balbezit. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Gamba rent richting de bal. Gamba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Natouri heeft problemen om de bal te vangen. Gamba is nu in balbezit. Agredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba verovert de bal door een tackle van achteren. Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiven Fc 57%, club deportivo nuevos talentos 1 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stiven Fc - club deportivo nuevos talentos 1 1:1

69e minuut.
Higuera is nu in balbezit. Higuera passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suesca met een snelle inworp. Sanabria geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiven Fc 44%, club deportivo nuevos talentos 1 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stiven Fc - club deportivo nuevos talentos 1 1:1