Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stiven Fc Acmilan1998
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niño zal de hoekschop nemen. Suesca speelt de bal door. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ráquira speelt de bal door. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria passt de bal zonder na te denken. Meneses rent richting de bal. Meneses haalt uit met een fantastische trap. Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Vivar rent richting de bal. Quiroga rent richting de bal. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivar verovert de bal door een tackle van achteren. Vivar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Niño geeft een hoge lob. Natouri kopt de bal weg. Daar is Ráquira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alzate Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzate Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Agredo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agredo speelt de bal door. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiven Fc 42%, Acmilan1998 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stiven Fc - Acmilan1998 0:0

49e minuut.
Quiroga passt de bal met de wreef. Celis rent richting de bal. Celis geeft een hoge lob. Quiroga is nu in balbezit. Quiroga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiven Fc - Acmilan1998 0:1

56e minuut.
Ráquira passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sanabria de bal. Lombana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria rent richting de bal. Sanabria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hortúa rent richting de bal. Hortúa passt de bal met de wreef. Suesca is nu in balbezit. Quiroga onderschept slim de pass. Quiroga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hortúa geeft de bal voor. Modesto is nu in balbezit. Celis is nu in balbezit. Quiroga rent richting de bal. Quiroga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lombana speelt de bal door. Alzate Gómez is nu in balbezit. Alzate Gómez passt de bal in één keer door. Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Niño heeft problemen om de bal te vangen. Niño geeft een hoge lob. Ráquira kopt de bal weg. Quiroga rent richting de bal. Quiroga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiven Fc 57%, Acmilan1998 43%.
Stiven Fc - Acmilan1998 0:1