Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jamaca medellin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Gómez Jaramillo verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Jaramillo passt de bal met de wreef. Acero is nu in balbezit. Acero draait met de bal, schiet en ... Vivar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallegos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Urbina geeft de bal voor. López Michelsen kopt de bal weg. Vivar probeert de bal aan de voet te houden. Acero is nu in balbezit. Acero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Daar is Durango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso onderschept slim de pass. Pinzón onderschept slim de pass. Durango is nu in balbezit. Durango haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jamaca - medellin 0:1

18e minuut.
Durango verovert de bal door een tackle van achteren. Durango speelt de bal door. Vivar speelt de bal door. Pinzón heeft problemen om de bal te vangen. Pinzón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Usme verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amézquita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinzón is nu in balbezit. Pinzón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durango is nu in balbezit. Durango draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Alonso geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amézquita met de inworp. Ovalle is nu in balbezit. Ovalle geeft de bal voor. Segura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Durango verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Jaramillo maakt een afschuwelijke overtreding. Gómez Jaramillo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Pinzón speelt de bal door. Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Durango de bal. Durango draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jamaca 51%, medellin 49%.
jamaca - medellin 0:1

52e minuut.
Acero rent richting de bal. Acero passt de bal zonder na te denken. Urbina rent richting de bal. Arango is nu in balbezit. Arango schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
López Michelsen geeft een lange en hoge pass. Amézquita rent richting de bal. Amézquita geeft een lange en hoge pass. Daar is Durango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durango draait met de bal, schiet en ... Segura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jamaca 36%, medellin 64%.
jamaca - medellin 0:1