Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manuel francisco 11-AZUL BOSA
Normal Tactiek CONTRA
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 26.2
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski onderschept slim de pass. Korpalski passt de bal zonder na te denken. Kharabadze rent richting de bal. Kharabadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Torraca is nu in balbezit. Torraca geeft de bal voor. Bertel kopt de bal weg. Klungelig pakt Korpalski de bal. Korpalski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Villarraga heeft problemen om de bal te vangen. Villarraga passt de bal zonder na te denken. Daar is Kharabadze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertel is nu in balbezit. Bertel passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Schiller is nu in balbezit. Landazábal is nu in balbezit. Schiller verovert de bal door een tackle van achteren. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zeppilli probeert naar een medespeler te passen. Vallejo rent richting de bal. Korpalski verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manuel francisco 66%, 11-AZUL BOSA 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manuel francisco - 11-AZUL BOSA 0:0

64e minuut.
Machado met een sublieme pass. Palacio is nu in balbezit. Palacio passt de bal in één keer door. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Korpalski is nu in balbezit. Kharabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski rent richting de bal. Korpalski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Becerra de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Landazábal kan de bal niet met de borst controleren. Schiller probeert naar een medespeler te passen. Villarraga rent richting de bal. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski haalt uit met een fantastische trap. Peñuela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
manuel francisco - 11-AZUL BOSA 0:1

85e minuut.
Vallejo geeft een lange en hoge pass. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tinjacá is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palacio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manuel francisco 52%, 11-AZUL BOSA 48%.
manuel francisco - 11-AZUL BOSA 0:1