Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11-AZUL BOSA Rodillones FC
CONTRA Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Greff bereikt de bal nog maar net als eerste. Greff geeft een hoge lob. Lemus rent richting de bal. Villarraga rent richting de bal. Villarraga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Avendaño verovert de bal door een tackle van achteren. Avendaño speelt de bal door. Lemus is nu in balbezit. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
11-AZUL BOSA - Rodillones FC 1:0

36e minuut.
Zeppilli met een sublieme pass. Öymen rent richting de bal. Öymen passt de bal zonder na te denken. Kharabadze is nu in balbezit. Kharabadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lemus rent richting de bal. Korpalski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avendaño. Avendaño krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11-AZUL BOSA 37%, Rodillones FC 63%.
11-AZUL BOSA - Rodillones FC 1:0

54e minuut.
Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Ferreira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoyos controleert de bal met de borst. Hoyos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Greff is nu in balbezit. Jaramillo Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Vásquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Zeppilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos is nu in balbezit. Korpalski onderschept slim de pass. Korpalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

79e minuut.
Kharabadze draait met de bal, schiet en ... Reina geeft een hoge lob. Greff geeft een lange en hoge pass. Villarraga rent richting de bal. Villarraga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11-AZUL BOSA - Rodillones FC 2:0

82e minuut.
Villarraga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Margaryan de bal. Margaryan passt de bal in één keer door. Zeppilli is nu in balbezit. Zeppilli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11-AZUL BOSA 44%, Rodillones FC 56%.
11-AZUL BOSA - Rodillones FC 2:0