Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arceloa Tairona FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Hermosa is nu in balbezit. Hermosa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arévalo de bal. Aponte rent richting de bal. Aponte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - Tairona FC 1:0

11e minuut.
Chavarro met een snelle inworp. Mantilla is nu in balbezit. Mantilla passt de bal zonder na te denken. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Soto probeert naar een medespeler te passen. Aponte is nu in balbezit. Aponte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Moscoso heeft problemen om de bal te vangen. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto probeert naar een medespeler te passen. Aponte rent richting de bal. Aponte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Núñez met de inworp. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz speelt de bal door. Cabanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo geeft een lange en hoge pass. Dalí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hermosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moscoso controleert de bal met de borst. Aponte rent richting de bal. Aponte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - Tairona FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arceloa 44%, Tairona FC 56%.
arceloa - Tairona FC 2:0

55e minuut.
Mantilla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapata met een snelle inworp. Mesa is nu in balbezit. Mesa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Collazos verovert de bal door een tackle van achteren. Collazos geeft de bal voor. Espinal is nu in balbezit. Espinal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Mantilla is nu in balbezit. Cruz is nu in balbezit. Cruz passt de bal in één keer door. Espinal rent richting de bal. Espinal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Mantilla geeft een hoge lob. Inworp. Zapata met de inworp. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa geeft een lange en hoge pass. Arias bokst de bal weg. Espinal rent richting de bal. Espinal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
arceloa - Tairona FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arceloa 65%, Tairona FC 35%.
arceloa - Tairona FC 2:1