Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manuel francisco Rodillones FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Avendaño speelt de bal door. Astudillo is nu in balbezit. Orjuela onderschept slim de pass. Orjuela draait met de bal, schiet en ... Peñuela probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araque onderschept slim de pass. Araque probeert naar een medespeler te passen. Orjuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orjuela schiet op doel. Peñuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bertel onderschept slim de pass. Bertel probeert naar een medespeler te passen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio onderschept slim de pass. Palacio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tinjacá passt de bal in één keer door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Anzola geeft een hoge lob. Perdomo probeert naar een medespeler te passen. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Orjuela rent richting de bal. Orjuela draait met de bal, schiet en ... Paal!

17e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Tinjacá onderschept slim de pass. Tinjacá schiet op doel. Klungelig pakt Burbano de bal. Burbano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hoyos verovert de bal door een tackle van achteren. Bertel onderschept slim de pass. Orjuela verovert de bal door een tackle van achteren. Orjuela haalt uit met een fantastische trap. Becerra probeert de bal aan de voet te houden. Peñuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Anzola is nu in balbezit. Anzola geeft de bal voor. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Palacio is nu in balbezit. Palacio haalt uit met een fantastische trap. Perdomo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tinjacá is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
manuel francisco - Rodillones FC 1:0

35e minuut.
Hoyos is nu in balbezit. Klungelig pakt Orjuela de bal. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orjuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orjuela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado passt de bal in één keer door. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo geeft de bal voor. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Blanco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burbano. Blanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avendaño met een snel genomen vrije trap. Astudillo rent richting de bal. Orjuela onderschept slim de pass. Orjuela schiet op doel. Peñuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manuel francisco 48%, Rodillones FC 52%.
manuel francisco - Rodillones FC 1:0

50e minuut.
Becerra met een sublieme pass. Burbano rent richting de bal. Burbano speelt de bal door. Tinjacá rent richting de bal. Tinjacá draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hoyos is nu in balbezit. Hoyos passt de bal zonder na te denken. Becerra is nu in balbezit. Orjuela onderschept slim de pass. Orjuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
manuel francisco - Rodillones FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manuel francisco 35%, Rodillones FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manuel francisco - Rodillones FC 1:1