Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTA NAVIO Rodillones FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Hoyos onderschept slim de pass. Morantes onderschept slim de pass. Orjuela rent richting de bal. Orjuela draait met de bal, schiet en ... Cuéllar Díaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA NAVIO - Rodillones FC 0:1

16e minuut.
Tello verovert de bal door een tackle van achteren. Tello speelt de bal door. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Mera heeft problemen om de bal te vangen. Mera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESPARTA NAVIO - Rodillones FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA NAVIO 50%, Rodillones FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESPARTA NAVIO - Rodillones FC 1:1

53e minuut.
Hoyos rent richting de bal. Orjuela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tello. Tello krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Gordillo is nu in balbezit. Avendaño verovert de bal door een tackle van achteren. Avendaño passt de bal zonder na te denken. Ferreira rent richting de bal. Ferreira geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Avendaño speelt de bal door. Benavides is nu in balbezit. Hoyos verovert de bal door een tackle van achteren. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. Barrios probeert de bal aan de voet te houden. Cuéllar Díaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Avendaño geeft de bal voor. Morantes rent richting de bal. Hoyos verovert de bal door een tackle van achteren. Orjuela rent richting de bal. Orjuela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA NAVIO 62%, Rodillones FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESPARTA NAVIO - Rodillones FC 1:1