Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tairona FC Pahf FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupo geeft een hoge lob. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante draait met de bal, schiet en ... Dalí bokst de bal weg. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bustamante rent richting de bal. Bustamante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tairona FC - Pahf FC 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Espinal de bal. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz onderschept slim de pass. Arango Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Arango Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bautista is nu in balbezit. Bautista passt de bal in één keer door. Mahecha met een sublieme pass. Arango Gómez rent richting de bal. Arango Gómez haalt uit met een fantastische trap. Dalí bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tairona FC - Pahf FC 0:2

27e minuut.
Arango Gómez krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustamante rent richting de bal. Bustamante schiet op doel. Dalí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tairona FC - Pahf FC 0:3

31e minuut.
Uribe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arizala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa haalt uit met een fantastische trap. Urbina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Espinal rent richting de bal. Espinal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tairona FC - Pahf FC 1:3

44e minuut.
Moscoso geeft een lange en hoge pass. Uribe kopt de bal weg. Moscoso controleert de bal met de borst. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tairona FC 48%, Pahf FC 52%.
Tairona FC - Pahf FC 1:3

47e minuut.
Arizala rent richting de bal. Uribe is nu in balbezit. Uribe passt de bal met de wreef. Espinal is nu in balbezit. Espinal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Collazos rent richting de bal. Collazos speelt de bal door. Polanía is nu in balbezit. Polanía passt de bal in één keer door. Bustamante probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bautista onderschept slim de pass. Bautista passt de bal met de wreef. Bustamante is nu in balbezit. Arango Gómez is nu in balbezit. Arango Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Arévalo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polanía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustamante rent richting de bal. Bustamante draait met de bal, schiet en ... Dalí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tairona FC 64%, Pahf FC 36%.
Tairona FC - Pahf FC 1:3