Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11-AZUL BOSA Club Los Millonarios
CONTRA Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Öymen probeert naar een medespeler te passen. Overhill rent richting de bal. Overhill speelt de bal door. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga schiet op doel. Dulce bokst de bal weg.

10e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Overhill onderschept slim de pass. Overhill met een sublieme pass. Korpalski is nu in balbezit. Korpalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11-AZUL BOSA - Club Los Millonarios 1:0

15e minuut.
Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Useche verovert de bal door een tackle van achteren. Useche speelt de bal door. Abella rent richting de bal. Abella draait met de bal, schiet en ... Lauryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Zeppilli is nu in balbezit. Zeppilli probeert naar een medespeler te passen. Korpalski rent richting de bal. Korpalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Schiller verovert de bal door een tackle van achteren. Schiller speelt de bal door. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski schiet op doel. Dulce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11-AZUL BOSA - Club Los Millonarios 2:0

41e minuut.
Salcedo met een sublieme pass. Abella bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeppilli. Zeppilli krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hwan-Hyu geeft een lange en hoge pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo passt de bal in één keer door. Mutis heeft problemen om de bal te vangen. Mutis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11-AZUL BOSA 49%, Club Los Millonarios 51%.
11-AZUL BOSA - Club Los Millonarios 2:0

47e minuut.
Salcedo met een sublieme pass. Abella bereikt de bal nog maar net als eerste. Greff verovert de bal door een tackle van achteren. Mutis verovert de bal door een tackle van achteren. Mutis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Schiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiller passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Villarraga de bal onder controle te krijgen. Korpalski rent richting de bal. Korpalski haalt uit met een fantastische trap. Dulce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Villarraga geeft een hoge lob. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Overhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Overhill haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dulce met een harde bal richting middenveld. Salcedo kopt de bal weg. Öymen heeft problemen om de bal te vangen. Overhill is nu in balbezit. Overhill haalt uit met een fantastische trap. Dulce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Öymen geeft een lange en hoge pass. Schiller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salcedo de bal. Overhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Overhill draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Hormiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11-AZUL BOSA - Club Los Millonarios 3:0

73e minuut.
Acuña geeft de bal voor. Abella rent richting de bal. Greff is nu in balbezit. Abella verovert de bal door een tackle van achteren. Abella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Overhill is nu in balbezit. Overhill schiet op doel. Hormiga heeft problemen om de bal te vangen. Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11-AZUL BOSA 29%, Club Los Millonarios 71%.
11-AZUL BOSA - Club Los Millonarios 3:0