Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tairona FC 11-AZUL BOSA
Normal Tactiek CONTRA
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 23
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Careta heeft problemen om de bal te vangen. Öymen rent richting de bal. Mesa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mesa krijgt een gele kaart. Öymen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torraca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buitrago is nu in balbezit. Schiller rent richting de bal. Schiller geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa rent richting de bal. Espinal rent richting de bal. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cruz kopt de bal weg. Espinal is nu in balbezit. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinal rent richting de bal. Espinal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tairona FC 52%, 11-AZUL BOSA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tairona FC - 11-AZUL BOSA 0:0

48e minuut.
Schiller rent richting de bal. Schiller geeft de bal voor. Kharabadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tairona FC - 11-AZUL BOSA 0:1

63e minuut.
Buitrago met een snelle inworp. Arizala rent richting de bal. Arizala geeft een hoge lob. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Careta onderschept slim de pass. Careta met een sublieme pass. Korpalski is nu in balbezit. Korpalski draait met de bal, schiet en ... Dalí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Moscoso passt de bal met de wreef. Margaryan rent richting de bal. Margaryan geeft een lange en hoge pass. Korpalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski haalt uit met een fantastische trap. Dalí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tairona FC 55%, 11-AZUL BOSA 45%.
Tairona FC - 11-AZUL BOSA 0:1