Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
905 andy club
Normal Tactiek mundial
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Segura is nu in balbezit. Zapata onderschept slim de pass. Vanegas is nu in balbezit. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
905 - andy club 1:0

10e minuut.
Villamizar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albarracín rent richting de bal. Segura begaat een overtreding. Albarracín moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Albarracín kan niet meer verder spelen. Alfonso komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Gómez Pérez is nu in balbezit. Gómez Pérez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pachón de bal onder controle te krijgen. López García bereikt de bal nog maar net als eerste. López García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
905 - andy club 1:1

31e minuut.
Segura geeft een hoge lob. Vanegas probeert de bal aan de voet te houden. Vaca rent richting de bal. Vaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
905 - andy club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 905 52%, andy club 48%.
905 - andy club 2:1

48e minuut.
Villamizar speelt de bal door. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. López García onderschept slim de pass. López García draait met de bal, schiet en ... Fúquene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
905 - andy club 2:2

63e minuut.
Alfonso probeert naar een medespeler te passen. López García rent richting de bal. López García passt de bal zonder na te denken. Gómez Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Pérez schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Alfonso rent richting de bal. Guasca is nu in balbezit. Alfonso begaat een overtreding. Alfonso krijgt een gele kaart. Guasca raakt geblesseerd tijdens het duel. Becerra met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Polo de bal. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Santamaría trapt de bal weg van het doel. Santander kopt de bal weg. Vanegas speelt de bal door. López García bereikt de bal nog maar net als eerste. López García haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
905 - andy club 2:3

78e minuut.
Pachón geeft een hoge lob. Inworp. Santander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez Pérez is nu in balbezit. Gómez Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Guasca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanegas. Guasca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guasca met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Zapata de bal. Vaca rent richting de bal. Vaca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
905 - andy club 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 905 43%, andy club 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
905 - andy club 3:3
905