Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andy club 905
mundial Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Polo geeft de bal voor. Inworp. Mateus met een snelle inworp. Verano rent richting de bal. Verano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
andy club - 905 0:1

17e minuut.
Vanegas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alfonso komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Vaca kopt de bal weg. Segura heeft problemen om de bal te vangen. Alfonso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alfonso krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gómez Pérez is nu in balbezit. Gómez Pérez passt de bal zonder na te denken. López García rent richting de bal. López García draait met de bal, schiet en ... Artunduaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andy club - 905 1:1

41e minuut.
Albarracín is nu in balbezit. Albarracín geeft een lange en hoge pass. Gómez Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Pérez schiet op doel. Pachón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Artunduaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andy club 55%, 905 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andy club - 905 1:1

59e minuut.
Segura passt de bal met de wreef. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas speelt de bal door. Vaca is nu in balbezit. Vaca haalt uit met een fantastische trap. Santamaría bokst de bal weg.

82e minuut.
Inworp. Villamizar met de inworp. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín verovert de bal door een tackle van achteren. Albarracín geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andy club 71%, 905 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andy club - 905 1:1
905