Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tolima} Cassiopeia FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.8
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sotelo rent richting de bal. Santanilla maakt een afschuwelijke overtreding. Sotelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pimiento met een snel genomen vrije trap. Gómez Arango rent richting de bal. Gómez Arango schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Orejuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimiento is nu in balbezit. Santanilla onderschept slim de pass. Santanilla geeft een hoge lob. Campusano maakt een snoekduik en kopt de bal. Gómez Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Perilla geeft de bal voor. Inworp. Cuéllar Díaz met een snelle inworp. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Perilla geeft de bal voor. Romero rent richting de bal. Romero passt de bal met de wreef. Gómez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Arango haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Santanilla met een sublieme pass. Pimiento is nu in balbezit. Campusano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Campusano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tolima} 52%, Cassiopeia FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tolima} - Cassiopeia FC 0:0

51e minuut.
Sotelo passt de bal met de wreef. Cuéllar Díaz is nu in balbezit. Perilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perilla krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga geeft de bal voor. Inworp. Perilla met de inworp. Sanabria geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Orejuela met de inworp. Fandiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Fandiño passt de bal met de wreef. Campusano rent richting de bal. Campusano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tolima} 65%, Cassiopeia FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tolima} - Cassiopeia FC 0:0