Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mete bolas manchester club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Inworp. Cadavid met de inworp. Rodas geeft een hoge lob. Rodas maakt een snoekduik en kopt de bal. Alonso heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Vega geeft een lange en hoge pass. Inworp. Céspedes met de inworp. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Montilla rent richting de bal. Polo onderschept slim de pass. Rodríguez is nu in balbezit. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mete bolas 66%, manchester club 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mete bolas - manchester club 0:0

49e minuut.
Quiñónez geeft de bal voor. de la Peña is nu in balbezit. de la Peña probeert naar een medespeler te passen. Rodas is nu in balbezit. Rodas schiet op doel. Jaramillo Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Quiñónez rent richting de bal. Polo is nu in balbezit. Polo met een sublieme pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Quiñónez onderschept slim de pass. Quiñónez geeft de bal voor. Cuéllar is nu in balbezit. Rodas onderschept slim de pass. Rodas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rodas heeft problemen om de bal te vangen. Garavito is nu in balbezit. Rodas verovert de bal door een tackle van achteren. Rodas is nu in balbezit. Rodas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mete bolas 57%, manchester club 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mete bolas - manchester club 0:0