Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-28 01:24
  • Competitiewedstrijd: Primera D.13 [del]
  • Stadion: 905 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2815
905 sebilla
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Reina geeft een lange en hoge pass. Infante rent richting de bal. Infante passt de bal in één keer door. Vaca rent richting de bal. Vaca schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Becerra kopt de bal weg. González Millán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaca is nu in balbezit. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
905 - sebilla 1:0

45e minuut.
Mateus geeft een lange en hoge pass. Esguerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca onderschept slim de pass. Vaca schiet op doel. Leyton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
905 - sebilla 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 905 50%, sebilla 50%.
905 - sebilla 2:0

59e minuut.
Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa geeft een hoge lob. Segura rent richting de bal. Segura haalt uit met een fantastische trap. Leyton probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Becerra rent richting de bal. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante speelt de bal door. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pachón met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Segura de bal. Perea begaat een overtreding. Segura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Segura kan niet meer verder spelen. Rolón komt het veld opgelopen.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Román neemt de hoekschop. Verano heeft problemen om de bal te vangen. Vaca is nu in balbezit. Vaca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Esguerra probeert de bal aan de voet te houden. Verano rent richting de bal. Verano geeft een lange en hoge pass. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
905 - sebilla 3:0

73e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia passt de bal in één keer door. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda draait met de bal, schiet en ... Artunduaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
905 - sebilla 3:1

79e minuut.
Cubillos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil met de inworp. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cubillos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madrid komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 905 54%, sebilla 46%.
905 - sebilla 3:1
905