Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mete bolas Cassiopeia FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 21.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Echavarría onderschept slim de pass. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarría schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montilla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez passt de bal met de wreef. Cadavid is nu in balbezit. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero geeft de bal voor. Esguerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pimiento met een snelle inworp. Romero probeert de bal met de borst te controleren. Romero geeft een lange en hoge pass. Sotelo rent richting de bal. Sotelo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Echavarría onderschept slim de pass. Echavarría draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quiñónez de bal onder controle te krijgen. Esguerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mete bolas - Cassiopeia FC 0:1

45e minuut.
Rodas onderschept slim de pass. Rodas probeert naar een medespeler te passen. Echavarría met een sublieme pass. Gómez Arango rent richting de bal. Gómez Arango draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mete bolas 72%, Cassiopeia FC 28%.
Mete bolas - Cassiopeia FC 0:1

55e minuut.
Aguilera met de inworp. Rodas rent richting de bal. Perilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montilla wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Echavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez passt de bal in één keer door. Rodas is nu in balbezit. Rodas geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gómez Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Quiñónez geeft een hoge lob. Cubides rent richting de bal. Perilla heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos rent richting de bal. Villalobos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mete bolas - Cassiopeia FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mete bolas 43%, Cassiopeia FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mete bolas - Cassiopeia FC 1:1