Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cassiopeia FC Mete bolas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Arciniegas verovert de bal door een tackle van achteren. Arciniegas met een sublieme pass. Pimiento is nu in balbezit. Rodas verovert de bal door een tackle van achteren. Rodas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cáceres passt de bal met de wreef. Pimiento is nu in balbezit. Pimiento passt de bal zonder na te denken. Echavarría is nu in balbezit. Echavarría geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gómez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Arango schiet op doel. Na een snelle pass probeert Urquijo de bal onder controle te krijgen. Gómez Arango is nu in balbezit. Gómez Arango schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla onderschept slim de pass. Pimiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas onderschept slim de pass. Rodas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassiopeia FC - Mete bolas 0:1

35e minuut.
Montilla heeft problemen om de bal te vangen. Echavarría speelt de bal door. Gómez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Arango schiet op doel. Aguilera kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassiopeia FC 48%, Mete bolas 52%.
Cassiopeia FC - Mete bolas 0:1

52e minuut.
Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Gómez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Echavarría onderschept slim de pass. Echavarría draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Doeltrap. Esguerra trapt de bal weg van het doel. Rodas kopt de bal weg. Echavarría rent richting de bal. Echavarría haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cassiopeia FC - Mete bolas 1:1

58e minuut.
Quiñónez passt de bal zonder na te denken. Rodas is nu in balbezit. Alonso rent richting de bal. Rodas rent richting de bal. Rodas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gómez Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Aguilera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cubillos komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Romero passt de bal in één keer door. Rodas rent richting de bal. Rodas passt de bal in één keer door. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassiopeia FC 45%, Mete bolas 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cassiopeia FC - Mete bolas 1:1