Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manchester club Cassiopeia FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 22.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Arciniegas met een sublieme pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero met een sublieme pass. Gómez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Arango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez rent richting de bal. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Polo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. López Michelsen komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Céspedes rent richting de bal. Céspedes geeft een hoge lob. Llano kopt de bal weg. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester club - Cassiopeia FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchester club 36%, Cassiopeia FC 64%.
manchester club - Cassiopeia FC 1:0

59e minuut.
Garavito geeft een lange en hoge pass. Llano is nu in balbezit. Arciniegas maakt een afschuwelijke overtreding. Arciniegas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sotelo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Céspedes met de inworp. López Michelsen rent richting de bal. López Michelsen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cuéllar geeft een lange en hoge pass. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Michelsen. López Michelsen krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Arciniegas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero geeft een lange en hoge pass. Sanabria kopt de bal weg. Gómez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Arango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez de bal. Morales rent richting de bal. López Michelsen verovert de bal door een tackle van achteren. López Michelsen draait met de bal, schiet en ... Gómez Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
manchester club - Cassiopeia FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchester club 64%, Cassiopeia FC 36%.
manchester club - Cassiopeia FC 2:0