Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sebilla manchester club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Rodríguez onderschept slim de pass. Polo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Infante. Infante krijgt een gele kaart.

3e minuut.
González Millán geeft een lange en hoge pass. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Garavito geeft een hoge lob. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Infante passt de bal zonder na te denken. Céspedes rent richting de bal. Céspedes passt de bal in één keer door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Andrade probeert de bal aan de voet te houden. Rueda rent richting de bal. Rueda probeert naar een medespeler te passen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sebilla - manchester club 1:0

26e minuut.
Fino rent richting de bal. Fino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Robayo de bal onder controle te krijgen. Rueda is nu in balbezit. Rueda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sebilla - manchester club 2:0

27e minuut.
Daar is Polo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda is nu in balbezit. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Esguerra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Céspedes met een snelle inworp. Polo probeert de bal met de borst te controleren. Polo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sebilla 53%, manchester club 47%.
sebilla - manchester club 2:0

50e minuut.
Reina rent richting de bal. Reina geeft de bal voor. Rodríguez kopt de bal weg. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Céspedes passt de bal zonder na te denken. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo passt de bal in één keer door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sebilla - manchester club 2:1

67e minuut.
Llano met een sublieme pass. Esguerra is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sebilla - manchester club 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sebilla 52%, manchester club 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sebilla - manchester club 2:2