Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
905 Cassiopeia FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mateus de bal onder controle te krijgen. Echavarría rent richting de bal. Echavarría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mateus speelt de bal door. Sotelo is nu in balbezit. Segura rent richting de bal. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Arciniegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verano is nu in balbezit. Arciniegas begaat een overtreding. Arciniegas krijgt een gele kaart. Verano roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Verano kan niet meer verder spelen. Estrada komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Sotelo geeft de bal voor. Sanabria rent richting de bal. Cubillos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanabria wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sanabria kan niet meer verder spelen. Jaramillo Gómez komt het veld opgelopen. Jaramillo Gómez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Romero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
905 - Cassiopeia FC 0:1

43e minuut.
Pimiento probeert naar een medespeler te passen. Romero rent richting de bal. Romero geeft een lange en hoge pass. Gómez Arango springt en kopt de bal. Fúquene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 905 57%, Cassiopeia FC 43%.
905 - Cassiopeia FC 0:1

46e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Inworp. Estrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
905 - Cassiopeia FC 1:1

56e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Pimiento onderschept slim de pass. Pimiento geeft een hoge lob. Jaramillo Gómez rent richting de bal. Jaramillo Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Perilla geeft de bal voor. Gómez Arango is nu in balbezit. Gómez Arango passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jaramillo Gómez de bal. Jaramillo Gómez haalt uit met een fantastische trap. Fúquene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
905 - Cassiopeia FC 1:2

75e minuut.
Daar is Sotelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra rent richting de bal. Sotelo begaat een overtreding. Sotelo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Gómez Arango rent richting de bal. Echavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Echavarría raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Echavarría neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Arciniegas verovert de bal door een tackle van achteren. Arciniegas probeert naar een medespeler te passen. Gómez Arango is nu in balbezit. Gómez Arango haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Guasca rent richting de bal. Echavarría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guasca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mateus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vaca rent richting de bal. Vaca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cubides de bal onder controle te krijgen. Gómez Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
905 - Cassiopeia FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 905 43%, Cassiopeia FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
905 - Cassiopeia FC 2:2
905