Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andy club tolima}
mundial Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Campusano is nu in balbezit. Estupiñán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campusano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Campusano kan niet meer verder spelen. Anzola komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Gaitán geeft een lange en hoge pass. Estupiñán geeft een hoge lob. Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López García rent richting de bal. López García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andy club - tolima} 1:0

45e minuut.
Fandiño is nu in balbezit. Fandiño geeft de bal voor. Anzola kopt de bal weg. Orejuela is nu in balbezit. Orejuela geeft een hoge lob. Santamaría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andy club 55%, tolima} 45%.
andy club - tolima} 1:0

75e minuut.
Satizábal trapt de bal weg van het doel. Santanilla heeft problemen om de bal te vangen. Vanegas begaat een overtreding. Santanilla moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Santanilla kan niet meer verder spelen. Tarazona komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Orejuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfonso is nu in balbezit. Tarazona verovert de bal door een tackle van achteren. Tarazona geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Polo met een snelle inworp. Daar is Alfonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orejuela schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Orejuela moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Orejuela schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Villarraga onderschept slim de pass. Villarraga passt de bal met de wreef. Padilla is nu in balbezit. Gómez Pérez onderschept slim de pass. Gómez Pérez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andy club 48%, tolima} 52%.
andy club - tolima} 1:0