Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dim fc manchester club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Morantes met een sublieme pass. Garavito rent richting de bal. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo schiet op doel. Hormiga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dim fc - manchester club 0:1

20e minuut.
Hormiga trapt de bal weg. Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez onderschept slim de pass. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Céspedes onderschept slim de pass. Céspedes geeft de bal voor. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal passt de bal zonder na te denken. Sanmiguel is nu in balbezit. Sanmiguel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Núñez is nu in balbezit. Andrade onderschept slim de pass. Morantes maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Morantes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Morantes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Andrade roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Andrade kan niet meer verder spelen. López Michelsen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dim fc 53%, manchester club 47%.
Dim fc - manchester club 0:1

53e minuut.
López Michelsen rent richting de bal. López Michelsen passt de bal zonder na te denken. Céspedes met een sublieme pass. Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. López Michelsen rent richting de bal. Vidal onderschept slim de pass. Sanmiguel rent richting de bal. Sanmiguel draait met de bal, schiet en ... Jaramillo Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dim fc - manchester club 1:1

71e minuut.
Molano rent richting de bal. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez met een sublieme pass. Sanmiguel is nu in balbezit. Sanmiguel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cuéllar heeft problemen om de bal te vangen. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidal moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vidal kan niet meer verder spelen. Caro komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Núñez probeert de bal aan de voet te houden. Polo is nu in balbezit. Polo passt de bal zonder na te denken. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. Hormiga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dim fc 53%, manchester club 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dim fc - manchester club 1:1