Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cassiopeia FC Dim fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Núñez geeft een hoge lob. Perilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toledo. Toledo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Morales geeft de bal voor. Inworp. Fúquene met de inworp. Caro rent richting de bal. Caro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Echavarría kopt de bal weg. Galván speelt de bal door. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro passt de bal in één keer door. Sanmiguel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassiopeia FC - Dim fc 0:1

19e minuut.
Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarría verovert de bal door een tackle van achteren. Echavarría passt de bal zonder na te denken. Gómez Arango is nu in balbezit. Gómez Arango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Echavarría geeft de bal voor. Cadavid rent richting de bal. Cadavid geeft een hoge lob. Sanmiguel is nu in balbezit. Sanmiguel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Sotelo is nu in balbezit. Sanmiguel verovert de bal door een tackle van achteren. Pimiento is nu in balbezit. Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Caro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassiopeia FC 48%, Dim fc 52%.
Cassiopeia FC - Dim fc 0:1

54e minuut.
Cadavid geeft een hoge lob. Inworp. Sanabria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echavarría is nu in balbezit. Echavarría geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fúquene kopt de bal weg. Morales is nu in balbezit. Sanmiguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel draait met de bal, schiet en ... Cubides probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

83e minuut.
Fúquene speelt de bal door. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro passt de bal zonder na te denken. Sanmiguel is nu in balbezit. Sanmiguel schiet op doel. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Cubides de bal onder controle te krijgen. Sanmiguel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmiguel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassiopeia FC 51%, Dim fc 49%.
Cassiopeia FC - Dim fc 0:1