Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mete bolas andy club
Normal Tactiek mundial
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Polo met een sublieme pass. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Santander zijn tegenspeler op de grond. Santander krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Daar is Gómez Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Pérez haalt uit met een fantastische trap. Urquijo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esguerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Urquijo speelt de bal door. Santander is nu in balbezit. Cadavid begaat een overtreding. Cadavid krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gómez Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Pérez passt de bal in één keer door. López García bereikt de bal nog maar net als eerste. López García draait met de bal, schiet en ... Esguerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mete bolas - andy club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mete bolas 62%, andy club 38%.
Mete bolas - andy club 0:1

66e minuut.
Polo geeft een hoge lob. Inworp. Cadavid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodas rent richting de bal. Rodas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cáceres geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez Pérez is nu in balbezit. Gómez Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Daar is Cadavid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santander rent richting de bal. Quiñónez maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Quiñónez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quiñónez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Santander moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Santander kan niet meer verder spelen. Alfonso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mete bolas 55%, andy club 45%.
Mete bolas - andy club 0:1