Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
905 manchester club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Becerra is nu in balbezit. Cuéllar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuéllar met een sublieme pass. Rolón rent richting de bal. Rolón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llano verovert de bal door een tackle van achteren. Llano passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
905 - manchester club 0:1

9e minuut.
Robayo met een snelle inworp. Céspedes rent richting de bal. Céspedes geeft een hoge lob. Llano rent richting de bal. Llano schiet op doel. Artunduaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Klungelig pakt Cuéllar de bal. Segura verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alonso krijgt een gele kaart. Segura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Segura kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jaramillo Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
905 - manchester club 1:1

40e minuut.
Garavito met de inworp. Llano bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra speelt de bal door. Rolón is nu in balbezit. Rolón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Jaramillo Pérez trapt de bal weg van het doel. Polo kopt de bal weg. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Artunduaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Yáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
905 - manchester club 1:2

45e minuut.
Andrade rent richting de bal. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra passt de bal zonder na te denken. Rolón rent richting de bal. Rolón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 905 46%, manchester club 54%.
905 - manchester club 1:2

52e minuut.
Cubillos geeft de bal voor. Inworp. Llano met de inworp. Polo rent richting de bal. Polo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Andrade is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Segura. Andrade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andrade zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polo rent richting de bal. Polo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Andrade rent richting de bal. Guasca onderschept slim de pass. Guasca probeert naar een medespeler te passen. Segura is nu in balbezit. Segura haalt uit met een fantastische trap. Jaramillo Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón schiet op doel. Jaramillo Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra passt de bal in één keer door. Rolón rent richting de bal. Rolón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 905 57%, manchester club 43%.
905 - manchester club 1:2
905