Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sebilla Cassiopeia FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Perea met een sublieme pass. Sotelo heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarría rent richting de bal. Echavarría draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sebilla - Cassiopeia FC 0:1

29e minuut.
Sotelo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jaramillo Gómez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sebilla 49%, Cassiopeia FC 51%.
sebilla - Cassiopeia FC 0:1

47e minuut.
Gómez Arango rent richting de bal. Gómez Arango haalt uit met een fantastische trap. Daar is Esguerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Arango is nu in balbezit. Gómez Arango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Perilla met een snelle inworp. Jaramillo Gómez is nu in balbezit. Jaramillo Gómez met een sublieme pass. Klungelig pakt Echavarría de bal. Echavarría schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Perea rent richting de bal. Echavarría onderschept slim de pass. Echavarría probeert naar een medespeler te passen. Gómez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Arango draait met de bal, schiet en ... Leyton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Esguerra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Romero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echavarría rent richting de bal. Echavarría haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sebilla 63%, Cassiopeia FC 37%.
sebilla - Cassiopeia FC 0:1