Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cassiopeia FC sebilla
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina passt de bal met de wreef. Rueda probeert de bal aan de voet te houden. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cubides trapt de bal weg van het doel. Pimiento kopt de bal weg. González Millán heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Arango is nu in balbezit. Gómez Arango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Esguerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Esguerra geeft een hoge lob. Sotelo kopt de bal weg. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassiopeia FC 48%, sebilla 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cassiopeia FC - sebilla 0:0

66e minuut.
Perilla rent richting de bal. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina met een sublieme pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pimiento rent richting de bal. Pimiento probeert naar een medespeler te passen. Cubides is nu in balbezit. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassiopeia FC - sebilla 0:1

81e minuut.
Rueda heeft problemen om de bal te vangen. Pimiento begaat een overtreding. Rueda raakt geblesseerd tijdens het duel. Infante met een snel genomen vrije trap. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pimiento heeft problemen om de bal te vangen. Rueda is nu in balbezit. Rueda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Urrutia de bal. Urrutia schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassiopeia FC 63%, sebilla 37%.
Cassiopeia FC - sebilla 0:1