Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tolima} Dim fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Coronado is nu in balbezit. Cuéllar Díaz onderschept slim de pass. Cuéllar Díaz met een sublieme pass. Campusano is nu in balbezit. Campusano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fúquene geeft een lange en hoge pass. Toledo rent richting de bal. Villarraga begaat een overtreding. Villarraga krijgt een gele kaart. Toledo raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidal met een snel genomen vrije trap. Sanmiguel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
tolima} - Dim fc 0:1

20e minuut.
Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal met de wreef. Campusano is nu in balbezit. Campusano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cabrera geeft de bal voor. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morantes met een sublieme pass. Sanmiguel rent richting de bal. Sanmiguel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Santanilla geeft de bal voor. Campusano probeert de bal met de borst te controleren. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano verovert de bal door een tackle van achteren. Campusano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tolima} - Dim fc 1:1

43e minuut.
Cuéllar Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Díaz speelt de bal door. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Galván de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orejuela zal de hoekschop nemen. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campusano onderschept slim de pass. Campusano schiet op doel. Hormiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santanilla rent richting de bal. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tolima} 51%, Dim fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tolima} - Dim fc 1:1

52e minuut.
Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Padilla is nu in balbezit. Ruiz is nu in balbezit. Padilla onderschept slim de pass. Padilla geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zuluaga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zuluaga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Gaitán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fúquene met de inworp. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sanmiguel onderschept slim de pass. Sanmiguel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vidal de bal. Sanmiguel rent richting de bal. Sanmiguel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vidal probeert naar een medespeler te passen. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla probeert naar een medespeler te passen. Campusano rent richting de bal. Campusano schiet op doel. Hormiga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Inworp. Padilla met een snelle inworp. Villarraga is nu in balbezit. Villarraga geeft een lange en hoge pass. Orejuela geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tolima} 49%, Dim fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tolima} - Dim fc 1:1