Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mete bolas 905
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Pachón kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rodas de bal onder controle te krijgen. Becerra is nu in balbezit. Rodas is nu in balbezit. Rodas draait met de bal, schiet en ... Fúquene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Segura passt de bal zonder na te denken. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca is nu in balbezit. Vaca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mete bolas - 905 0:1

9e minuut.
Segura is nu in balbezit. Segura passt de bal in één keer door. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mete bolas - 905 0:2

15e minuut.
Aguilera met een snelle inworp. Montilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Segura. Segura krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vega geeft een hoge lob. Inworp. Verano met de inworp. Segura is nu in balbezit. Segura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Inworp. Verano met de inworp. Segura rent richting de bal. Segura haalt uit met een fantastische trap. Esguerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rodas rent richting de bal. Yáñez is nu in balbezit. Rodas verovert de bal door een tackle van achteren. Rodas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mete bolas - 905 1:2

41e minuut.
Guasca is nu in balbezit. de la Peña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guasca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mateus met een snel genomen vrije trap. Vaca is nu in balbezit. Vaca haalt uit met een fantastische trap. Esguerra bokst de bal weg.

44e minuut.
Quiñónez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Becerra de bal onder controle te krijgen. Rodas is nu in balbezit. Rodas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mete bolas - 905 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mete bolas 53%, 905 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mete bolas - 905 2:2

48e minuut.
Vaca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rolón komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Cáceres met een sublieme pass. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cubillos. Cadavid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cáceres zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fúquene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Montilla is nu in balbezit. Verano is nu in balbezit. Montilla rent richting de bal. Montilla met een sublieme pass. de la Peña geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Quiñónez rent richting de bal. Román onderschept slim de pass. Román passt de bal met de wreef. Rolón is nu in balbezit. Rolón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez geeft de bal voor. Pachón rent richting de bal. Rodas is nu in balbezit. Rodas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mete bolas 47%, 905 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mete bolas - 905 2:2

905