Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico club Esteban Pardo
Normal Tactiek SINERRORES
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 27.4
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen adequate


30e minuut.
Schutz met een harde bal richting middenveld. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naranjo. Naranjo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Estacio heeft problemen om de bal te vangen. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez passt de bal zonder na te denken. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ciamajda geeft een hoge lob. Inworp. Rangel met een snelle inworp. Tortillo rent richting de bal. Tortillo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gallegos heeft problemen om de bal te vangen. Gallegos geeft een lange en hoge pass. Prada bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberda verovert de bal door een tackle van achteren. Liberda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lacoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejarano. Bejarano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico club 61%, Esteban Pardo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico club - Esteban Pardo 0:0

47e minuut.
Tesche geeft een hoge lob. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naranjo geeft een hoge lob. Tesche bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico club - Esteban Pardo 0:1

57e minuut.
Mendil met de inworp. Naranjo rent richting de bal. Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lacoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliatelli rent richting de bal. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Caraballo kopt de bal weg. Estacio rent richting de bal. Estacio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lacoste verovert de bal door een tackle van achteren. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek schiet op doel. Rincón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico club - Esteban Pardo 0:2

68e minuut.
Tesche verovert de bal door een tackle van achteren. Tesche speelt de bal door. Liberda geeft de bal voor. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Yánez kopt de bal weg. Liberda bereikt de bal nog maar net als eerste. Prada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liberda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Liberda kan niet meer verder spelen. Daza komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mendil geeft een lange en hoge pass. Tagliatelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olarte. Olarte krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Caraballo met een snelle inworp. Tortillo geeft een hoge lob. Daar is Rangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz speelt de bal door. Lacoste rent richting de bal. Lacoste haalt uit met een fantastische trap. Rincón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Lacoste is nu in balbezit. Lacoste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico club - Esteban Pardo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico club 53%, Esteban Pardo 47%.
atletico club - Esteban Pardo 0:3