Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esteban Pardo atletico club
SINERRORES Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Tesche rent richting de bal. Olarte begaat een overtreding. Tesche raakt geblesseerd tijdens het duel. Yánez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lacoste maakt een snoekduik en kopt de bal. Rincón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esteban Pardo - atletico club 1:0

21e minuut.
Mendil geeft een hoge lob. Inworp. Caraballo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contreras is nu in balbezit. Contreras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Daza geeft een hoge lob. Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek speelt de bal door. Lacoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste draait met de bal, schiet en ... Rincón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

32e minuut.
Yánez rent richting de bal. Yánez passt de bal zonder na te denken. Bejarano is nu in balbezit. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zyntek kopt de bal weg. Daar is Olarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste draait met de bal, schiet en ... Rincón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esteban Pardo - atletico club 2:0

41e minuut.
Estacio speelt de bal door. Contreras is nu in balbezit. Lacoste onderschept slim de pass. Lacoste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Prada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano geeft de bal voor. Daza heeft problemen om de bal te vangen. Estacio probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esteban Pardo 43%, atletico club 57%.
Esteban Pardo - atletico club 2:0

52e minuut.
Yánez onderschept slim de pass. Yánez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mendil de bal. Caraballo is nu in balbezit. Caraballo geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Naranjo met de inworp. Tagliatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliatelli geeft een hoge lob. Lacoste rent richting de bal. Lacoste haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Esteban Pardo - atletico club 3:0

75e minuut.
Liberda kopt de bal weg. Tesche bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prada. Prada krijgt een gele kaart. Tesche is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liberda wilt de vrije trap nemen. Rincón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daza heeft problemen om de bal te vangen. Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Esteban Pardo - atletico club 4:0

83e minuut.
Liberda onderschept slim de pass. Liberda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muñoz de bal. Lacoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esteban Pardo 38%, atletico club 62%.
Esteban Pardo - atletico club 4:0