Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico club Ryskyman
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Chárry is nu in balbezit. Prada is nu in balbezit. Prada geeft een lange en hoge pass. Estacio rent richting de bal. Estacio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Forero speelt de bal door. Espinal rent richting de bal. Espinal met een sublieme pass. Caraballo is nu in balbezit. Caraballo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Espinal rent richting de bal. Tortillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tortillo probeert naar een medespeler te passen. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico club 49%, Ryskyman 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico club - Ryskyman 0:0

56e minuut.
Bejarano passt de bal zonder na te denken. Caraballo rent richting de bal. Caraballo passt de bal met de wreef. Estacio is nu in balbezit. Estacio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Chárry onderschept slim de pass. Chárry probeert naar een medespeler te passen. Caraballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraballo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Tortillo geeft de bal voor. Mancilla met een sublieme pass. Daar is Olarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tortillo rent richting de bal. Tortillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico club - Ryskyman 1:0

78e minuut.
Espinal passt de bal in één keer door. Forero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tortillo. Tortillo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Rangel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caicedo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico club 41%, Ryskyman 59%.
atletico club - Ryskyman 1:0