Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Football Club 1902 New Praga
RMC 4321 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Robayo de bal. Mayorga is nu in balbezit. Mayorga passt de bal in één keer door. de la Peña is nu in balbezit. de la Peña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Football Club 1902 - New Praga 1:0

6e minuut.
Zamudio geeft een lange en hoge pass. Reyes is nu in balbezit. Monsalve geeft de bal voor. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey haalt uit met een fantastische trap. Murillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Barreto passt de bal met de wreef. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes begaat een overtreding. Reyes krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Medina is nu in balbezit. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago met een sublieme pass. de la Peña heeft problemen om de bal te vangen. de la Peña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Navarrete met een sublieme pass. Robayo rent richting de bal. Robayo geeft een hoge lob. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Monsalve is nu in balbezit. Monsalve geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyes met een snelle inworp. Carrasco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Carrasco onderschept slim de pass. Junco rent richting de bal. Carrasco onderschept slim de pass. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid Football Club 1902 - New Praga 1:1

40e minuut.
Zamudio geeft een lange en hoge pass. de la Peña rent richting de bal. de la Peña haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Rey de bal. Rey schiet op doel. Murillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Football Club 1902 30%, New Praga 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madrid Football Club 1902 - New Praga 1:1

52e minuut.
Rey rent richting de bal. Rey passt de bal in één keer door. de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña schiet op doel. Murillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Football Club 1902 - New Praga 2:1

66e minuut.
Castelblanco passt de bal met de wreef. Daar is Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández is nu in balbezit. Fernández haalt uit met een fantastische trap. Villada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid Football Club 1902 - New Praga 2:2

87e minuut.
Junco geeft de bal voor. Inworp. Castelblanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrasco kan de bal niet met de borst controleren. Carrasco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Football Club 1902 45%, New Praga 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madrid Football Club 1902 - New Praga 2:2