Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real conal atletico club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Infante rent richting de bal. Infante geeft een hoge lob. Daar is Bejarano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Castaño rent richting de bal. Gómez Castaño draait met de bal, schiet en ... Rincón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Daza geeft de bal voor. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Henao zijn tegenspeler op de grond. Henao krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gómez Castaño passt de bal zonder na te denken. Granados is nu in balbezit. Olarte is nu in balbezit. Granados rent richting de bal. Granados draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bejarano geeft een lange en hoge pass. Caraballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraballo met een sublieme pass. Tortillo rent richting de bal. Tortillo schiet op doel. Montejo bokst de bal weg.

38e minuut.
Olarte passt de bal in één keer door. Rangel rent richting de bal. Infante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Infante krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real conal 40%, atletico club 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real conal - atletico club 0:0

63e minuut.
Olarte rent richting de bal. Henao is nu in balbezit. Henao passt de bal in één keer door. Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rincón met een harde bal richting middenveld. Henao kopt de bal weg. Klungelig pakt Gómez Castaño de bal. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Caraballo rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caraballo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Granados heeft problemen om de bal te vangen. Prada is nu in balbezit. Prada geeft een hoge lob. Tortillo rent richting de bal. Tortillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Granados passt de bal met de wreef. Infante rent richting de bal. Infante met een sublieme pass. Daar is Gómez Castaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Castaño draait met de bal, schiet en ... Rincón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real conal 42%, atletico club 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real conal - atletico club 0:0