Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esteban Pardo Ryskyman
SINERRORES Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.2 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Caraballo passt de bal in één keer door. Chárry rent richting de bal. Yánez maakt een afschuwelijke overtreding. Yánez krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mendil geeft een hoge lob. Zyntek rent richting de bal. Daar is Zyntek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacoste rent richting de bal. Lacoste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Lacoste de bal. Rincón Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste is nu in balbezit. Lacoste draait met de bal, schiet en ... Mancilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sotomayor is nu in balbezit. Tagliatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Espinal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espinal krijgt een gele kaart. Tagliatelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yánez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lacoste probeert de bal met de borst te controleren. Tesche rent richting de bal. Tesche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Esteban Pardo - Ryskyman 1:0

30e minuut.
Sotomayor rent richting de bal. Lacoste verovert de bal door een tackle van achteren. Tesche rent richting de bal. Lacoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste haalt uit met een fantastische trap. Mancilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esteban Pardo - Ryskyman 2:0

31e minuut.
Colorado met een sublieme pass. Tesche rent richting de bal. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste onderschept slim de pass. Lacoste draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Espinal kopt de bal weg. Salazar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yánez. Salazar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sotomayor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Caraballo de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Delgadillo geeft een hoge lob. Naranjo heeft problemen om de bal te vangen. Tagliatelli met een sublieme pass. Lacoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste schiet op doel. Mancilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esteban Pardo 40%, Ryskyman 60%.
Esteban Pardo - Ryskyman 2:0

47e minuut.
Sotomayor rent richting de bal. Tagliatelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tagliatelli speelt de bal door. Lacoste rent richting de bal. Lacoste schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lacoste rent richting de bal. Delgadillo maakt een afschuwelijke overtreding. Lacoste is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yánez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zyntek rent richting de bal. Zyntek geeft een hoge lob. Mancilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Tesche rent richting de bal. Tesche probeert naar een medespeler te passen. Lacoste rent richting de bal. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Tagliatelli met een sublieme pass. Zyntek heeft problemen om de bal te vangen. Lacoste rent richting de bal. Lacoste schiet op doel. Zyntek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esteban Pardo - Ryskyman 3:0

81e minuut.
Tagliatelli rent richting de bal. Tagliatelli geeft een hoge lob. Colorado is nu in balbezit. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zyntek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esteban Pardo 42%, Ryskyman 58%.
Esteban Pardo - Ryskyman 3:0