Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ryskyman Esteban Pardo
Normal Tactiek SINERRORES
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 23.6
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Espinal rent richting de bal. Espinal speelt de bal door. Sotomayor rent richting de bal. Lacoste verovert de bal door een tackle van achteren. Lacoste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Liberda met een snelle inworp. Tesche bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesche geeft een hoge lob. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gallegos geeft de bal voor. Inworp. Forero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Delgadillo is nu in balbezit. Lacoste verovert de bal door een tackle van achteren. Lacoste passt de bal in één keer door. Tesche rent richting de bal. Tesche schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Lacoste probeert naar een medespeler te passen. Zyntek rent richting de bal. Zyntek passt de bal met de wreef. Tesche bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesche schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Liberda speelt de bal door. Lacoste bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesche rent richting de bal. Tesche schiet op doel. Mancilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ryskyman 54%, Esteban Pardo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ryskyman - Esteban Pardo 0:0

46e minuut.
Yánez is nu in balbezit. Yánez met een sublieme pass. Sotomayor heeft problemen om de bal te vangen. Lacoste verovert de bal door een tackle van achteren. Lacoste draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Espinal speelt de bal door. Daar is Tesche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotomayor rent richting de bal. Tesche onderschept slim de pass. Tesche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tesche probeert naar een medespeler te passen. Rincón Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacoste verovert de bal door een tackle van achteren. Lacoste haalt uit met een fantastische trap. Mancilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ryskyman - Esteban Pardo 0:1

84e minuut.
Espinal is nu in balbezit. Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espinal. Naranjo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naranjo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ryskyman 70%, Esteban Pardo 30%.
Ryskyman - Esteban Pardo 0:1