Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Football Club 1902 fbc ream madrid
RMC 4321 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.9 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso onderschept slim de pass. Alfonso geeft een lange en hoge pass. Zamudio heeft problemen om de bal te vangen. Zamudio haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Monsalve geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zapata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio geeft een hoge lob. Parada Yépez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
García Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto rent richting de bal. Barreto geeft een hoge lob. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ferrer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rey rent richting de bal. Rey passt de bal zonder na te denken. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Football Club 1902 36%, fbc ream madrid 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madrid Football Club 1902 - fbc ream madrid 0:0

58e minuut.
de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitiva onderschept slim de pass. Mayorga met een sublieme pass. de la Peña rent richting de bal. de la Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rey zal de hoekschop nemen. García Márquez probeert de bal met de borst te controleren. de la Peña is nu in balbezit. de la Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitrago is nu in balbezit. Nieto onderschept slim de pass. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Football Club 1902 - fbc ream madrid 0:1

79e minuut.
Barreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Alfonso de bal onder controle te krijgen. Rey rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Monsalve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga passt de bal zonder na te denken. Buitrago rent richting de bal. Buitrago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid Football Club 1902 - fbc ream madrid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Football Club 1902 36%, fbc ream madrid 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madrid Football Club 1902 - fbc ream madrid 1:1